Fehér fog Hollywoodon túl

Kávé, cigi és még sok minden más, ezek mind megölik a fehér fogakat, de még, ha nincsenek is rossz szokásaitok, akkor sem tudjátok ezt elkerülni. Valakinél a genetika is elég. A helyzet szar, de nem reménytelen, mutatjuk, miért!

A szódabikarbónás trükkről valószínűleg már mindenki hallott, de arról ezer éve megy a vita, hogy ez mégis mennyire jó a fogainknak, vagy mennyire nem. Mindenki döntse el maga, de mutatunk pár trükköt mi is, hogy tutira menjetek.

Bright White – nem csak kacsacsőrű csajoknak

Ezt a témát lehetetlen megkerülni, mert nincs olyan szörfölés a neten, hogy bele ne ütközz. Még szerencse, hogy általában jó csajokkal megy a reklám. Előnye mondjuk az is, hogy extrém gyorsan fehérít, már az első alkalom is meglátszik, plusz természetes anyagokból készült. A legkisebb csomag, ami tíz alkalomra elég már 15 900 forinttól rendelhető, de a határ messze nem itt van.

Diamond Coco – a feketéből fehér lesz

Nem, nem az a coco… Bármilyen hihetetlen, de ez egy aktív szenes eljárás. Ha eddig azt hitted, hogy az Instán fekete fogakkal vigyorgó celebek önértékelésével van valami baj, akkor el kell, hogy keserítsünk. Ez a Diamond Coco. Hátrányára itt nem lesz már az első alkalom után vakítóan fehér fogad, de 8000 forintért megéri kockáztatni. Főleg, hogy ha nem jön be az árát is visszakapod!

Beyond fogfehérítés – a legprofibb eljárás

Nyilván ezt az orvosi kezelést már nem lehet megúszni fillérekből, de valljuk be, talán ez a leghatásosabb. A kezelés teljesen veszélytelen, nem csak a felszínen szünteti meg az elszíneződést és még csak nem is fáj, bár férfiaknak, amúgy sem fáj semmi… A Móricz Dentál oldalán mindenkinek személyre szabott árajánlatot tesznek, egy kérdést mindenképp megér.

Végül pedig minden nap egy alma... A régi öregek erre esküdtek és az biztos, hogy ők tudtak valamit.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon