Ez az üzenet azoknak a merész férfiaknak szól, akik energikus és kifejező darabokkal élénkítenék ruhatárukat
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Kazar idei tavaszi-nyári kollekciója könnyen világgá űzi a diszharmóniát és a sötét gondolatokat, cserébe megtölt minket lüktető erővel, és arra ösztönöz minden halandót, hogy kerüljön közelebbi, harmonikusabb kapcsolatba önmagával.

A kollekció vezérmotívuma így nem is lehetne más, mint a be proud, be yourself, azaz légy büszke, légy önmagad – a Kazar ugyanis szeretne mindenkinek bátorságot nyújtani ahhoz, hogy felvállalja az egyéniségében rejlő lehetőségeket. A márka új, hétköznapi arcát pazar látképek, meleg kaliforniai fények és a sivatagi homok között értelmezhetjük újra.

Daniel Jaroszek (Papaya Films) Los Angeles külvárosában készült fotóin a stílusba öntött szabadság tárul elénk, az új kollekció darabjaival pedig azokat céloznák meg, akik értékelik a gazdag színpalettát, illetve a kortárs formatervezést és vonalvezetést.

A hangsúly ezúttal is a minőség és a kényelem ötvözésén van: a férfikollekcióban az elegáns üzleti cipők mellett casual darabokra, illetve sportcipőkre bukkanhatunk, ugyanakkor a kollekció tartalmaz merészebb elemeket is, például a nagy divatházaktól jellemzően távol álló dekoratív csíkokat.

A lépők eleganciát és erőt sugároznak, továbbá élettel teliek is: megjelennek az önállóságot és a szabadságot jelképező erdő zöldjei, az ásványi anyagok tüzesebb, vöröses színei, valamint az energikus sárgák is, amelyek a karizmatikus összhatásra erősítenek rá.

– ezek nyújtottak ugyanis fő ihletforrást több sportcipő-modell megtervezésekor, amelyek egy része horgolt anyagokból készült, remekül smakkolnak akár egy smart casual outfithez is.

Ezeket a cipőket főként azoknak a férfiaknak ajánljuk, akik időnként merész és kifejező darabokkal élénkítenék a ruhatárukat, akik a sportos megjelenést, a lazaságot és az eleganciát sohasem felejtenék otthon a gardróbban. Az új kollekció már megtalálható a Kazar üzleteiben (Allee, Arena Plaza, Váci u. 28., WestEnd City Center), valamint a cég webshopján is.

A cikk létrejöttét támogatta a Kazar.

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.