Ha olyan órát keresel, amelyen nyomon követheted ördögi terved utolsó lépéseként a bolygóközi megsemmisítés visszaszámlálását, akkor bizony ne kutakodj tovább.

Az új, ultralimitált HYT Skull Pocket Watch exkluzivitását kőkeményen garantálják, hiszen mindössze 8 darabot gyártanak belőle. A drámai hatás szintén szavatolt, hiszen mégiscsak egy zöldszemű koponya bámul róla a lelkünkbe.

Az időt sem a szokványos módon lehet róla leolvasni, hiszen az ódivatú mutatók helyett a misztikusan ragyogó zöld folyadék és a külső kereten sorakozó számok segítségével tudjuk megállapítani, hogy éppen mennyi az annyi. A koponya szemei szintén ugyanolyan, kísérteties zöld színben pompáznak.

A zafír hátlapon keresztül megpillanthatjuk az óra szerkezetét is, amely 65 órás járástartalékkal rendelkezik. A tok maga könnyű, ám masszív titánból készült, így tökéletesen passzol a 6 óránál hozzárögzített, titán lánchoz. A dolog egyetlen szépséghibája, hogy a különleges zsebóra 115 ezer dollárba, azaz 33 millió forintba kerül. Nyilván a világ 8 főgonoszának ez csak aprópénz...

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon