Megtaláltuk a divatvilág leggusztustalanabb duóját

Vannak dolgok, amikkel nem lehet mit kezdeni. Egyszerre gyűlik könny a szemedben, lesz öklendezési kényszered, és tör rád a röhögőgörcs. Pontosan így vagyunk a Fecal Matter duóval, akik fáradtságot nem kímélve, sorozatosan maszkírozzák magukat gusztustalanra. Csak erős gyomrúaknak!

Kik ezek a formák?

Nyilván mindenkinek volt agylövése a húszas évei elején, de Hannah Rose Dalton (22) és Steven Raj Bhaskaran (24) egy picit túllőtt a célon, és folyamatosan követik el a közösségi médián a vizuális környezetszennyezést. Számos követőjük csoportja valószínűleg elborult fetisisztákból és kihaénnem fashionisztákból tevődik össze.

Minél torzabb, annál jobb

A lényege a dolognak, hogy fogják a fejüket és testüket, és mindenféle természetesnek látszó kitüremkedést maszkolnak/photoshopolnak rá. Eltorzítják magukat a felismerhetetlenségig.

Állításuk szerint „ez nem kosztüm, hanem ők maguk”, úgyhogy komolyan felvetődik a kérdés, hogy a lelkükben mi zajlik, ha a belsőt tükrözi a külső.

Nem kell vágyakozni, a tiéd lehet

A jó hír, hogy a bőrimitációs magassarkújukat megvásárolhatod karácsonyra, potom tízezer dollárért. Ugye, hogy jobb lett a napod?

Többet nem szeretnénk hozzáfűzni, a képek önmagukért beszélnek.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon