Öltözz úgy, mint Bear Grylls!

Ma leesett itthon az első hó, úgyhogy nem árt alaposan felkészülni, ha a vadonba tervezünk belépni – és ki mástól is kérhetnénk hideg elleni stílustippeket, mint a nyers halat fogával tépő túlélőművésztől.

Kabát

Ha hidegek, túrázás és túlélés, akkor az egyik legfontosabb dolog a felszerelés súlyának minimalizálása, a tartós és meleg hálózsák, na meg a stramm túradzseki megválasztása. Mutass újat Gryllsnek és szerezd be ezt a kompakt, három az egyben felszerelést: ez a vízálló és strapabíró kabát hálózsák és sátor is egyben!

Túlélőkészlet

Az előbb már letudtuk a vadon törvényeinek Maslow-hierarchikus legalját: most biztosítsuk be a többit is, mint a jó öreg Grylls! Ha magadtól nem tudod, mi mindent érdemes vinni egy igazi, vadászós, többnapos, erő- és ügyességpróbás túrára a természet mélyére, akkor szerezz be egy ilyen tuti túlélődobozt, amiben az iránytűtől kezdve a késen át a horgászfelszerelésig számtalan túlélőcuccot találsz – de ezt a karkötőbe rejtett eszközt se felejtsd el a csuklódra húzni!

Bakancs

A jó túracipő megválasztása éppen olyan eszenciális kérdés, mint a kabát, a sátor és a zseblámpa, sőt! Ha nem megfelelő (kényelmetlen, nem vízálló, könnyen tönkremenő, túl nehéz) bakancsban indulsz el, a túra már az elejétől rémálom lesz. Ezért hordj te is Gryllshez hasonlóan szikár és kényelmes bakancsot – a mi ajánlatunk ez a bőr Timberland darab, ami nem csak a vadonban, de a városban is megállja a helyét.

Ha ezeket a cuccokat beszerezted, innentől már minden rajtad múlik és a (városi vagy épp igazi) vadon törvényein! Légy te az erősebb! Hajrá!

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon