Azt hiszed, lehetetlen, de megéri belevágni, mert ha sikerül, tiéd lehet a királylány meg a fele királyság is. Itt a fegyverzet, amivel hódító hadjáratra indulhatsz.

Igen, tudjuk, nőnek ajándékba ruhát vásárolni nem könnyű feladat. De bőven megéri az erőfeszítést, mert különböző önvallomásokból tudjuk, hogy ha a küldetés sikerrel jár, az felér egy hódítással. A nőknek sokszor ugyanolyan tortúra ruhát venniük, mint a férfinak elkísérni őket, tehát egy sikeres ajándékozással több szempontból is nyerő vagy. És ezt a praktikusan gondolkodó nők pontosan tudják, és értékelik is.

Mit tartanak fontosnak a nők ruhavásárláskor?

A megoldóképlet nagyjából a következő:

  • Csinosan akarok kinézni
  • Nem akarok olyannak látszani, mint mindenki más
  • Vonzónak talál majd benne a párom?
  • Kényelmesnek/szexinek érzem majd magam benne?
  • Mennyire drága?

Logikus, hogy a hármas és az ötös ponton való aggódást kapásból kiiktatja egy ajándékba kapott ruha, és még a tortúrától is megkíméled szíved hölgyét – ennyi előny pedig megér egy vadászatot, ha eléggé felvértezed magad.

Amit tudnod kell

Ismered a párod stílusát, színvilágát? Talán ez a legfontosabb: tudni, milyen színeket szeret hordani, milyen anyagokat, és milyen mintákat kedvel. Ha sikerül ráhangolódnod a barátnőd személyiségére, könnyen lehet, hogy meglátsz egy ruhát, és azonnal tudni fogod, hogy ez ő. Persze azért tudd a pontos méretet is, ez még nem öli meg a dolog romantikáját. Csak ne tőle kérdezd meg, két nappal karácsony előtt. Támpontot jelenthet az is, ha tudod, milyen márkákat szeret, van-e bolt, ahonnan rendszeresen beszerez ezt-azt?

Sokat segít, ha tudod, hogy a kedvesed már nézegette a ruhát, esetleg fel is próbálta valamikor – ilyen esetekben akár biztosra is mehetsz. Ha egy kiegészítő, mondjuk egy táska tetszett neki, könnyen lehet, hogy csak az ára miatt nem vette meg. De maradjunk a ruháknál: ha mégsem próbálta fel, és vakrepülést végzel a saját megérzéseid alapján, arra azért kérdezz rá, hogy adott esetben vissza lehet-e vinni kicserélni.

Csapdák, amiket ki kell kerülnöd

Nem kell túllőni a célon, azaz felesleges a legújabb divattal villogni. Vannak ruhadarabok, amelyekkel biztosra lehet menni, ha az ízlését ismered: egy pulóver, egy farmer vagy egy mellény mindig jól jöhet. És mit szólnál egy pizsamához? Abban legalább közel egyformán számít a véleményetek, mert csak kettőtöknek szól. Mindenesetre, ha több ihletre volna szükséged, itt a tuti darabok tízes listája.

Mindig tartsd meg a blokkot, már csak babonából is. Így biztosan nem lesz baj, bezzeg, ha hanyagul eldobnád! És persze bármi, de bármi közbejöhet, szóval jobb félni, mint megijedni.

Mondani sem merjük, de ha olyan boltokban is jársz, ahol férfi kollekciót is tartanak, akkor mintegy mellesleg magadnak is megveheted, amire éppen szükséged van. Nevezzük ezt járulékos előnynek.

Ha tehát megvan a kellő magabiztosság, tudás, lelkesedés, még pont időben vagy meglátogatni egy helyet, ahol sok minőségi terméket találsz jó áron.

A Premier Outlet ilyen, ráadásul most új márkákat hoz be, így valódi meglepetéseket csempészhetsz a fa alá.

Az egyik új márka, a GUESS 1981-ben indult farmermárkaként, azóta világhírűvé nőtte ki magát, és már kézitáskákat, órákat, ékszereket, cipőket és kiegészítőket is tervez és készít. Női és férfi kollekcióval egyaránt büszkélkedhet, a Premier Outletben pedig a cég flagship üzletét találod meg, a legteljesebb hazai kínálattal.

Megérkezett a CHANTALL is, a modern nők számára, francia modell alapján készülő elegáns ruhákkal és kiegészítőkkel. Ha elegánsabb ruhát keresnél, a szintén frissen nyitott Lavard boltját érdemes felkeresned, ahol a női és férfi termékekhez sálat, táskát, nyakkendőt is találsz.

Ha pedig a párodnak már megtaláltad a tuti darabot, és neked is szükséged van valamire, feltétlenül nézz be a Dockersbe, ahol a férfi ruhákhoz öveket, egyéb kiegészítőket is találsz. A Levi Strauss & Co. által alapított márkával jó ügyet is támogatsz, mivel a San Franciscó-i központú cég a Habitat for Humanity szervezet partnere.

És a Premier Outlet még ezzel sem fogyott ki az újdonságokból: már megnyílt a Spin Master játékbolt és a sportruházatot kínáló HEAD üzlete, decemberben pedig megnyílik az ország első Desigual outlete is.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon