El tudod képzelni magad, amint egy esküvőn megjelensz a "fuck you" feliratos szettedben? Ha igen, akkor már rendelheted is.

Ha nem tudod, hogy pontosan miről is van szó, akkor először nézd meg ezt a korábbi posztunkat, amiben felhívtuk a figyelmet Conor McGregor öltönyére, illetve annak rejtett tartalmára. Ezt az egyébként rendkívül elegáns és minőségi öltözéket az első közös sajtótájékoztatón hordta az ír ketrecharcos.

Akkor egyértelmű volt, hogy ezzel a zseniális húzással kiütéssel nyerte meg a találkozót. Az persze továbbra is kérdéses, hogy ki fog győzni az augusztus végén esedékes gigabunyón.

A szóban forgó speciális öltönyt természetesen direkt McGregor számára tervezték egyedileg, méghozzá egy Los Angeles-i szabó, David August. Most azonban, egy limitált ideig bárki megrendelheti a sajátját. Mindegyik szett egyedi számozást kap, és David August is ellátja őket a kézjegyével. Az ára persze igen húzós, a "fuck you öltönyért" 6500 dollárt (1.7 millió forint) kérnek. Ha ez sem riaszt el, itt tudod alaposabban is szemügyre venni, akár meg is rendelni.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon