Újabb csodálatos ötlettel örvendeztet meg minket a divatszakma. Évek óta ciki egy nőnek is kirakni a hasát nyilvánosan, de most pár márka azt gondolta, mit neki jó ízlés, bámuljuk a férfiak hasát is.

Utoljára pontosan akkor volt menő ez a dolog, amikor a kalifoniai tengerparton a kilencvenes években menő csávók gyúrták magukat széjjel a nyitott helyeken. Azóta szuper királyság lett a szabadtéri workout, de őszinte örömmel nyugtáztuk, hogy nem jöttek vissza a haspólók és a MC Hammer-pamutnadrágok. Ennél nagyobbat nem is tévedhettünk volna.

Vannak olyan trendek, amire jól eső érzéssel gondolunk vissza, és ha visszatérnek a napjainkban, boldog tudattal akasztjuk vissza a szekrénybe. Ez esetben forró könnyeket hullatunk a férfiasság sírja felett. Jöjjenek a képek, amelyek keserédes mosolyt csalnak minden normális arcra!

 

Alexa play blitzkrieg bop

19.7k Likes, 86 Comments - DANNY LOMAS (@dannylomass) on Instagram: "Alexa play blitzkrieg bop"

🖤🖤🖤 @felagucci

1,303 Likes, 16 Comments - @telfarglobal on Instagram: "🖤🖤🖤 @felagucci"

Really thankful for all the support| Now available at @machine_a #ss19 |

280 Likes, 4 Comments - B I A N C A S A U N D E R S (@biancasaunders_) on Instagram: "Really thankful for all the support| Now available at @machine_a #ss19 |"

Ludovic de Saint Sernin Spring Summer 19 "Summertime Sadness" has just arrived @dpto.la The Black Leather Tank Top and matching Black Leather Signature Eyelet Pants are now available! Thank you so much @andrewdryden @anthonyespinostudio @gareth_ayre 🖤

3,518 Likes, 33 Comments - Ludovic de Saint Sernin (@ludovicdesaintsernin) on Instagram: "Ludovic de Saint Sernin Spring Summer 19 "Summertime Sadness" has just arrived @dpto.la The Black..."

♡ a p r i l ♡ on Twitter

kid cudi starting the crop top movement is my new favorite thing

Blurred Visionary on Twitter

@nflnetwork Ezekiel Elliot on the red carpet with a Taylor Swift inspired top #DraftDay #EzekielElliott #NFLDraft

DYLAN, FW19 PRECO MENS #RICKOWENS #RICKOWENSONLINE #RICKOWENSFW19

12.2k Likes, 86 Comments - RICK OWENS ONLINE (@rickowensonline) on Instagram: "DYLAN, FW19 PRECO MENS #RICKOWENS #RICKOWENSONLINE #RICKOWENSFW19"

Player Autószalon

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon