Ahogy a ruhatárat, úgy a parfümöt is érdemes lecserélni a tavaszi és nyári időszakban. Amellett, hogy az illatok világában is változnak a trendek, a melegebb időjárásban egészen más típusú parfümök tesznek kellemes benyomást, mint télen.

1. Jo Malone

A Jo Malone a női piacon már régóta tarol finom parfümjeivel, de a férfiak csak nem olyan régen élvezhetik a márka csodáit. Ez a mirha és tonka illat ütős fás alappal friss választás a nyári szezonra.

2. Acqua di Parma

Egy irodában végigmelózott munkanap nem egyenlő egy Caprin töltött nappal, de legalább az illatoddal megidézheted az Amalfi parton lebzselő elit életstílusát. Az Acqua di Parma Cipresso di Toscana illata a zsálya és a levendula kellemes keverékével és a narancs frissességével éppen tökéletes.

3. Issey Miyake

Ha a túlzottan fás illatok nem győznek meg, ez a fűszeres parfüm lesz a kedvenced mandarinnal, korianderrel és zsályával.

4. Tom Ford

Jól ismerjük a dizájnert, aki állandóan a tökéletességre törekszik. Citrom, levendula és narancsvirág jegyekkel ez a parfüm épp olyan kellemes viselet, mint egy hibátlanul szabott öltöny.

5. Paco Rabanne

A Paco Rabanne legújabb illatát igazi legendáknak ajánlja. Az Invictus Legend férfias, izgalmas, egyben érzéki illat, melyet a babérnak, grapefruitnak és a guajakfának köszönhet. Igazi frissítő permet forró nyári napokra.

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon