Az Adidas újabb Dragon Ball-os cipőt villantott, és ez is egy főgonoszé

Még mindig nehezen hisszük el, hogy az Adidas előrukkol egy Dragon Ball-os kollekcióval. Ez viszont most már kész tény, szóval lehet ujjongani.

Gyermekkorunk egyik kedvenc animéjének hőseit viszontlátni cipőkön úgy, hogy lényegében nem „arcteleportálás” és ósdi pingálás történt, hanem a karakterek stílusából, karizmájából és főbb árnyalataiból dobnak össze egyedi, esztétikailag is helytálló csukákat, az több mint kielégítő! Márpedig a tavalyi pletykák igaznak bizonyultak, mert a német sportszergyártó be is mutatta a kollekció első két darabját, egy dermesztős és egy celles csukát. Így festenek:

Cell és Frieza is kapott egy-egy Adidas-cipőt

És hát szerintünk nem gyengék – de persze a szépség megtapasztalása szubjektív élmény, szóval azt is megértjük, ha neked nem jönnek be. De a lényeg, hogy a Dragon Ball Z-kollekcióról szóló hírek olyannyira elözönlötték az internetet, hogy az Adidas nem késlekedett a következő sneaker bemutatásával sem – bár talán enélkül is hasonlóan cselekedtek volna –: így egy újabb főgonosznak, Bubunak (Majin Buu) is elkészült a cipős változata.

adidas Originals x DRAGON BALL Z - 3/8 Shoes --------------------------------------- Kamanda - "Majin Buu/Boo"

1,222 Likes, 122 Comments - Seraph (@seraphpy) on Instagram: "adidas Originals x DRAGON BALL Z - 3/8 Shoes --------------------------------------- Kamanda -..."

Összességében már három gonosz kapott csukát az Adidasnál – még ha Bubut eltérő formái miatt kicsit nehezebb is megítélni –, reméljük, idővel javulni fog a mérleg.

(via)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon