Íme az oroszok megújuló energiabombája, amely a terméketlen földet is képes élettel beporozni
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Valerij Jakovlevics Leontyjev évtizedek óta borzolja a kedélyeket a nagy medve birodalmában. Az orosz könnyűzenei szupersztár jelenleg 70 éves, de frissebb, mint a kemencéből épp kiemelt langalló, túláradó karizmájával pedig a terméketlen földet is képes élettel beporozni.

Leontyjev még a szovjet éra kora nyolcvanas éveiben volt a csúcson, de az új orosz világban sem lankadt a népszerűsége, 1996-ban ugyanis elnyerte az Oroszország Népi Művésze díjat. Kell ennél nagyobb bizonyíték arra, hogy a nép imádja őt? Aligha. Hősünk 1983 óta mintegy harminc albumot jelentetett meg, és bár 2014 óta nem jött ki új lemeze, a turnékkal így sem állt le.

– és mivel ezt a fúziót a realista írófejedelem Tolsztoj sem tudná visszaadni egy nyolcoldalas leíró részben, ezért nem is pocsékolnánk a szót, inkább mutatjuk, mire gondolunk.

Bon Jovi és 2 Chainz, na akkor rakd össze egy emberbe a kettőt!

Felkészültél?

Az énekesfenomén egyébként joggal számít kultikus alaknak hazájában. Ugyanis a popkultúra mellett a divatra és a belsőépítészetre is óriási hatást gyakorolt, a lelkes orosz netezők pedig össze is gereblyézték a bizonyítékokat, hogy megmutassák:

Ha bírod még szusszal:

(via)

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.