Alex lett a fesztiválszezon hőse. Ha mákja van, márpedig úgy tűnik, hogy az van, jövőre már saját jogán lép fel nagyobb helyeken is. Mindezt azért, mert elől állt egy koncerten.

Dave-nek valószínűleg fogalma sem volt, hogy mit okoz, amikor fel akart hívni valakit rappelni a közönségből a Thiago Silva című dalára. Ott állt ez a ránézésre sem egy rapisten csávó a fura kalapjában, aztán belekezdtek a dalba ketten, és felrobbant a Glasto. A 15 éves Alexről kiderült, hogy nagyon is rapisten, itt a videós bizonyíték róla.

Alexet aztán felfedezte magának az egész világ, a videóból vírusvideó lett, a srác bejárta a brit tévéműsorokat, és már kiadók és producerek is megkeresték, hogy akkor tessék, lehet jönni, ők bármire készek. Ha ügyesen tudja kiválasztani a producert és a kiadót, akkor akár még sztárrá is válhat, és nem csak egy-két napra. Dave egyébként ráírt másnap Twitteren, és felajánlotta a segítségét neki. Az biztos, hogy Dave következő koncertjeire nagyjából mindenki Thiago Silva mezben fog menni.

Fotó: BBC

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon