Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Senkiháziak kezében van a popszakma? Ki a fene az a Wilkinson? Azt se tudod, mit játszik a Papa Roach? Akkor segítünk!

 

Wilkinson

Brit drum & bass DJ, aki 2010 óta mocorog a lemezjátszók mögött, de igazán ismert csak akkor lett, amikor 2013-ban kihozta az Afterglow című gigaslágert. Lazers Not Included című lemezéről hat kislemezt adott ki, de már közeleg a hetedik, amiben azért van egy kis csúsztatás, mert a művész úr nemsokára Lazers Not Included 2.0 címmel új dalokkal adja ki a debütalbumot, elsőként a Dirty Love érkezik szeptember 21-én róla. Biztos halljuk majd Zamárdiban is.

Dub FX

A férfi, aki minden bizonnyal egy zuglói albiban tengeti mindennapjait, újra fellép. Ha Benjamin Stanford valamiért nem lép fel nálunk egy-egy fesztiválévadban, akkor nyugodtan készülhetünk a világvégére. Az önloopolás császára már megint a nagyszínpadon, már megint tömegek fogják imádni, és már megint nagyon jó lesz.

Papa Roach

Egy amerikai banda, akik az Infest című 2000-es lemezükkel a csúcsra lőtték magukat, és bár a legszebb nu metál idők elmúltak, ők mégis népszerűek tudtak maradni. Történt ez azért, mert a Last Resort óta már pattogósan tisztességes rockot játszanak, nemsokára pedig új lemezük jelenik meg F.E.A.R. (Face Everything and Rise) címmel, amiről az első kislemeznek már egy hónapja meg kellett volna jelennie, de egyelőre még nem tudni, mi a hallgatás oka.

Parov Stelar Band

Ők is valószínűleg abban a társasházban laknak, ahol Dub Fx, és mondjuk a Kosheen, meg a Prodigy, de mindig ők adják a legjobb bulikat, szóval érdemes megint megnézni a Parov Stelar Bandet. Ha valaki nem ismerné a Parov Stelar nevet, az nagy valószínűséggel egy hűs barlangban töltötte az elmúlt 15 évet, mivel ez az osztrák úriember, akit Marcus Füredernek hívnak, már ezerszer járt bandájával Magyarországon. A rádiók is szépen játsszák dalait, electro swinget élőben senki sem nyom jobban nála. Ha még nem láttad soha, tedd meg most.

Knife Party

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy banda, akit Pendulumnak hívtak. Ez a Pendulum egy napon úgy döntött, neki bizony elég volt a jóból, 2011-ben nagyon hosszú szabira mentek, pedig akár ők lehettek volna az új Prodigy, ha még bírják a gyűrődést. A csapat két tagja, Rob Swire és Gareth McGrillen nem tudtak ülni a fenekükön, ezért megalapították a Knife Partyt, ami legalább annyira sikeres lett, mint anyazenekaruk volt. Amolyan lakossági tánczenét szállítanak, de azt üzembiztosan. Jártak már nálunk, kemény menet lesz ez is, annyi biztos.

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.