Öt banda, akiről fogalmad sincs, de meg kell nézned az INmusicon
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Úgysem miattuk mész Zágrábba az INmusic Fesztiválra, de ha már ott vagy, érdemes vetni rájuk egy pillantást.

The Black Room

Mikor? június 26.

A horvát erőket képviseli a The Black Room, akik az Eye for an Eye-jal le is szállítottak egy slágert, de láthatóan nem robbant akkorát, mint amekkorát kellett volna. Ha ilyesmire képesek, akkor valószínűleg még jön tőlük hasonló. Simán érdemes megnézni őket élőben Zágrábban, ha már ott vagyunk az INmusicon.

Super Besse

Mikor? június 24.

Belorusz zenekar, akik olyan szégyentelenül hozzák a Joy Divisiont, hogy az valami elképesztő. Oké, a szövegértéssel lesznek még problémák, de nagy valószínűséggel a szövegek nem arról szólnak, hogy az élet szép, szóval lehet sejteni, miről van szó.

JoyCut

Mikor? június 26.

A The Cure egyik kedvenc zenekara a Cure előtt játszik, állítólag akkora hatással voltak Robert Smith-ékre, hogy az új lemezen még az ő nyomaik is megtalálhatóak lesznek. Hogy miért vannak oda értük annyira, az majd kiderül Zágrábban.

Black Honey

Mikor? június 25.

A brit banda mondjuk már ismerős lehet, jó eséllyel láttad is a diszkós Midnight klipjét. Ha nem, akkor most pótold, ha pedig az INmusicon vagy, kapd el őket, mert elég jók lehetnek élőben.

The K’s

Mikor? június 25.

A kellemesnél jóval több, amit ez a brit banda tud, és valamiért még nem igazán futottak be, pedig ezzel az energiával és ilyen dallamokkal már bőven előrébb kellene tartaniuk. Nem baj, van még idejük, most viszont el lehet csípni őket a fesztiválon, lehet, hogy pár év múlva már csak nagyobb helyeken lépnek fel.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.