Korábban már megírtuk, hogy a világ legpuccosabb zenei fesztiváljának indult, modellekkel és jachtokkal hirdették, ám igazi rémálommá vált az esemény, aminek szervezőit most perbe fogták és vaskos összegeket követelnek kompenzáció gyanánt.

A jegyek a fesztiválra több ezer dollárba kerültek, amiért cserébe a szervezők repülőjáratokat ígértek Miamiból a privát szigetre, valamint szállást pofás kis villákban és jachtokat csodálatos modellekkel, meg persze neves fellépőket, mint a Blink-182, Disclosure és Major Lazor.

Szó szerint, hiszen a beígért gourmet ételek helyett egy kis kenyeret és sajtot kaptak a szigetre érkezők, hogy a többi körülményt már ne is említsük. Mindezek tükrében nem csoda, hogy Mark Geragos - aki anno Michael Jackson ügyvédje is volt - 100 millió dollár összegű keresetet nyújtott be a szervezők ellen, beleértve Ja Rule rappert (aki a Twitteren nem győzött bocsánatot kérni) és Billy McFarland vállalkozót is.

Ja Rule on Twitter

https://t.co/KuJYxfsQJ4

A keresetet Daniel Jung nevében nyújtják be, aki szintén több ezer dollárt fizetett a jegyért, és most 5 millió dollárt követel többek között elkövetett csalásért, szerződésszegésért és gondatlan félrevezetésért. Geragos, az ügyvéd arra számít, hogy további 150 elégedetlen résztvevő csatlakozhat még az ügyhöz.

Szerencsére mostanra már mindenki sikeresen elhagyta a szigetet, a szervezők pedig be is ígérték a visszatérítést, ami valóban a minimálisan elvárható gesztus a részükről, bár úgy tűnik nem lesz elég. Valakinek súlyos összegeket kell majd fizetnie a hiányosságok miatt. Nem úszhatják meg annyival, hogy ingyen jegyeket osztanak a jövő évi fesztiválra a károsultak között - hiszen ezzel is próbálkoznak - szerintünk ugyanis az idei lebőgés után a kutya nem akar majd részt venni ezen az eseményen jövőre...

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon