A fecske idén sem csinál nyarat. Mutatjuk, mi igen.

Ha egész télen kitartóan gyúrtál, hogy nyáron strandtestet villanthass, akkor a legutolsó dolog, amit szeretnél, hogy egy bénán megválasztott fürdőnaci adjon egy izmos tökönrúgást a megjelenésednek. Úgyhogy jó barátként most adunk pár hasznos tippet, hogyan vidd tökélyre a fürdőnadrág-game-et idén nyáron.

Volt időszak, amikor a nagyon bő, térdig érő, szörfös nadrágok uralták a strandokat, és emlékszünk még arra az időre is, amikor a bugyiszerű férfi fürdőnadrágok, a jó öreg fecskék és azok variánsai hasítottak.

A klasszikus fecske mellesleg olyan, mint a szandál-zokni; trendektől függetlenül fellelhető, viselője teljesen magasról pottyant a korra és a divatra is.

Idén nyáron pedig két nagy férfi fürdőnadrágsláger fogja uralni a strandokat: az egyik a feszülős, slim-fit boxerekre hasonlító fürdőnadrágok, a másk pedig a fent említett szörfös nadrágok szűkebb és rövidítettebb változatai.

A szörfös verzió előnye, hogy általában külső és belső zsebe is van, így bármikor hozzáférést biztosít a lángoshoz és a sörhöz szükséges zséhez (már amennyiben nem hiszel a nyakba akasztható, műanyag tasiban). A másik pozitívum ezekkel a nadrágokkal, hogy ha esetleg mégsem gyúrtad magad annyira pompára és kimaradt pár láberősítős nap, akkor ez a nadrág jótékonyan elrejti, amit el kell. Szintén ezt a nadrágot ajánljuk, ha a strandon nem csak fürödnél, hanem órákat söröznél, sportolnál, strandröpiznél, mert ha megszáradtak, tökéletes rövidnadrágként funkcionálnak.

Ennél a nadrágnál két dologgal óvatosnak kell lenni: ha bővebb és már nem combközépig, hanem térdig ér, akkor alacsonyabbnak tűnsz benne, szóval ezt a nem túl magas kollégáknak nem igazán ajánljuk. Másrészt értjük, hogy a bő kényelmes – de a vízben az ágyéknál ha levegő gyűlik benne, elég égőn felpuffad, majd a vízből kilépve teljesen olyan, mintha egy víziló lábáról szedted volna le. Úgyhogy vásárolj a méretedben.

A második verzió, azaz a testre feszülő darab esetén férfiasabb hatást kelt, ha a fürdőnadrág legalább a combhajlatodig ér, és nem feljebb. Kivételesen sármosnak, kockás hasúnak és beckham-tomhardy-chrishemsworth keveréknek kell lenni, hogy igazán jól mutasson a nagyon rövid, már-már franciabugyira emlékeztető verziója.

A szűk fazon előnye viszont, hogy nagyon sok mindent sejtet és kirajzol, amit a fürdőnadrágba rejtettél – és hidd el, a nőket sem hagyja hidegen, ha valami formásat látnak a strandon.

YURKOV

A stílustippeket köszönjük a YURKOV stílustanácsadóinak, akik együttműködő partnereink a sorozatban. Ha azzal is gondod van, milyen nyakú póló áll jól a válladhoz vagy épp melyik színben tűnsz sármosnak és nem betegesnek, akkor nagyon ajánljuk őket, mert vállalatoknak és magánszemélyeknek is személyre szabott stílustippeket adnak. Itt nézheted meg, mivel foglalkoznak pontosan - nem is hinnéd, mennyi mindenben tudnak segíteni, hogy sikeres, menő és stílusos legyél az életed hátralévő részére!

Végül még valami: óvatosan a mintákkal – és az egyszínűséggel! Az ilyen, feszülős daraboknál az egyszínű fekete vagy fehér simán összekeverhető távolról egy alsónadrággal – de a túl mintás darabokkal műmájer paprikajancsinak tűnhetsz. Így érdemesebb a két-háromszínű, csíkos, négyzetrácsos vagy visszafogott mintás darabokból választani.

Szóval azt ajánljuk, hogy állj egy röpke percre őszintén a tükör elé, mérd fel, amid van és válassz az idei trendeknek, valamint az alkatodnak megfelelően.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?

Nézd meg az anyját, vedd el a lányát? Gracie édesanyja Penthouse-modell volt…

Tudományos eredmények mozdítják előre az ártalomcsökkentést

További cikkeink a témában
Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?
Hirdetés