Így néz ki egy 250 millió dolláros texasi birtok, amely gazdára vár
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha valaha is úgy érezted, hogy egy hatalmas farmon élnél Texasban, amelyhez reptér, valamint egy 260 négyzetkilométeres birtok – mesterséges tavakkal, folyókkal és vadvilággal – is tartozik, akkor most eljött a te időd. Feltéve, ha le tudsz csengetni csekély 250 millió dollárt, azaz kb. 66 milliárd forintot.

Az Amarillótól északra 140 kilométerre fekvő birtok a híres olajmágnásnak, T. Boone Pickensnek az otthona, aki egy ideje kénytelen volt elhagyni a farmot a megromlott egészségi állapota miatt. A 89 éves férfi szomorúnak érzi magát azért, mert maga mögött kell hagynia a csodás Mesa Vistát, ugyanakkor reméli, hogy az ingatlan egy hasonló értékrenddel rendelkező ember birtokába kerül majd.

T. Boone Pickens

Bár Pickens az elmúlt évtizedek egyik legsikeresebb olajmágnása, vagyonát már „csupán” 500 millió dollárra becsülik, miután rengeteg pénzt adományozott oktatási és jótékonysági célokra az elmúlt évek során. Elmondása szerint az ingatlan értékesítéséből származó pénz is az általa alapított jótékonysági alapítványhoz, a T. Boone Pickens Foundationhoz kerül majd.

És akkor lássuk a birtokot:

 

(via)

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.