Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A coloradói White folyó mellett járunk, a Westlands Ranchon, amely egy milliárdos gigantikus játszótere. De már nem sokáig, mert igyekszik megszabadulni tőle.

Az ingatlant a legegyszerűbb helikopterrel megközelíteni, a földterület több mint 4600 hektáros, teniszpálya és egy Greg Norman által tervezett golfpálya is helyet kapott rajta. Emellett a gazdag élővilág és a lebilincselő táj kiváló lehetőségeket biztosít mind a túrázás, mind a halászat, mind a szabadtéri aktivitások és programok számára.

A főépület több mint 1700 négyzetméteres, öt hálószoba, egy borospince, egy játékterem és házimozi található benne. Az épület enteriőre nagyon részletgazdag és kidolgozott, néha talán túlságosan is, de az a vád biztosan nem érheti, hogy könnyű összekeverni egy másik luxuslakkal. A belső terekből egy impozáns terasz nyílik, ahol egy duglászfenyőkkel körülvett medence terül el. Továbbá két vendégház is van a birtokon, egy garázsház és egy rusztikus rönkház is. Az ingatlan 49 millió dollárért vásárolható meg.

Ez is érdekelhet:

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.