Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Őrjöngő tömeg, trükkös színpadi ruhák, bonyolult koreográfia, az előadót elragadja a szenvedély… és máris kész a címlapsztori, csak éppen nem a művészi nagyságáról, hanem az akaratlanul kivillantott intim részekről.

Kivillanó mellbimbók, alsóneműk, szétpattanó gombok és repedő varrások. Az átlagember ilyenkor diszkréten hazasunnyog, de a legnagyobb előadók ilyenkor is kénytelenek fullba nyomni a show-t, és csak a szám végén beiktatni egy kis ruhaigazítást.

Tony Braxton

Hát igen, ez a ruha elszabadult!

Taylor Swift

Minden sztárnak kijár egy igazi Marilyn Monroe-pillanat, nem igaz?

Janet Jackson

Történelmi pillanat volt, amikor egész Amerika egyszerre szisszent fel Janet és Justin Timberlake Super Bowl-performansza során.

Chrissy Teigen

A romantikus szerenádot némiképp megzavarta az a pillanat, amikor egy táncmozdulatnál Chrissy ruhája teljesen férlecsúszott. Pluszpont jár, amiért zseniális humorral kezelte a szitut!

Nicky Minaj

Persze, a legvisszafogottabb úrinők is villantanak mellbimbót koncerteken vagy a vörös szőnyegen (rád nézünk, Sophie Marceau), de Nicky nem kispályázott: első ilyen jellegű balesetét stílusosan a Good Morning America élő műsorában követte el.

Egy elengedhetetlenül fontos tényező, ha sikeres vállalkozást akarsz építeni

Néhány év és már nem lesznek digitális vállalatok. Cégek lesznek, amik vagy működnek, tehát digitálisak, vagy nem működnek. Persze ez nem jelenti azt, hogy a TEÁOR lista egyetlen bejegyzésből fog állni, búcsúzik a 0130 Növényi szaporítóanyag termesztése és a 1910 Kokszgyártás, és mindennek a helyébe lép a 6201 Számítógépes programozás.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.