Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Néha elmosódik a határ a kúlság és a cikifaktor között. A most következő urak uralják a helyzetet, de nem javasoljuk, hogy utánuk csináld!

Ami az egyiknek nevetséges, a másiknak igazi kincs. Nem ajánljuk, hogy bármelyik, most következő szettet egy az egyben lemásold, de inspirálódni ér! Vagy ha mást nem, hát röhögni.

A divatban nincsenek alapból nevetséges cuccok, ha viszont valaki nem tudja viselni a kiválasztott darabot, bármi azzá válhat. Olvass tovább és meglátod: a legagyamentebb ruhákat is lehet menőn hordani, csak egy kis bátorság kérdése az egész!

1. Jeff Goldblum – az indokolatlanul jól öltözött

Jeff Goldblum igazi enigma a divat világában. Egyrészt nagyon összerakott a ruhatára, másrészt el sem tudnánk képzelni, hogy bárki más jól nézhet ki a Győzike-csíkos nadrágban, vagy a tetőtől talpig szaténfényű cowboyjelmezben.

2. Luka Sabbat – a street style ikon

Megvan az a fura külsejű csávó, aki minden street style válogatásban feltűnik, de sosem érted igazából, hogy miért? Luka Sabbat sportot űz abból, hogy furcsa outfiteket rakjon össze, és a trükk szemmel láthatóan beválik, milliók követik megmagyarázhatatlan szettjei miatt.

3. Justin Bieber – plázaszökevény szupercsajokkal

Justin Bieber az utóbbi hónapokban teljesen belelazult a kaliforniai plázaszökevény szerepbe: túlméretezett kapucnisok, kosaras gatyák, és hosszított pólók alkotják a ruhatárát – súlyosbító tényező, hogy a legvállalhatatlanabb színekben. Az egyetlen, amit érdemes tőle irigyelni, hogy – ha igazak a pletykák – már feleségül is vette a szuperszexi Hailey Baldwint.

4. ASAP Rocky – csak logó legyen!

Sportcuccok és luxusmárkák – lehetőség szerint vibráló színekben és a Holdról is látható logókkal. Ha ez nem lenne elég, a maestro hozzácsap egy-egy szokatlan kiegészítőt, és már indul is! ASAP Rocky kétségkívül megreformálta a hiphopdivatot, és hálásak lehetünk neki, mert remekül lehet szórakozni a szettjein.

5. Harry Styles – fiúbanda helyett Gucci-fiú

Harry Stylest akkor is könnyen felismerheted, ha a csajod sosem volt nagy One Direction-rajongó: ő a fiú, aki a nagyi falvédőjéből készült öltönyben jelenik meg. Mindenhol. Persze semmi sem véletlen: Mr. Styles a Gucci egyik arca, így mondhatnánk, munkaköri kötelesség nála a madárijesztő style.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.