A 19. századból maradt kunyhót nem sikerült megmenteni, de született helyette valami egészen trendi
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Méltó épület került az 1850-es kunyhó helyére.

Az 1850-es kunyhót Per Söderberg építésznek nem sikerült megmenteni, viszont a helyére egy méltó, bíborszínű modern épület került.

"Ez a terület a vadon élő állatok őrzi, egész évben nagy madárcsoportokat láthatunk itt. A kunyhóból csodálatos kilátás nyílik a tájra, a három irányba néző üvegajtók és ablakok mintegy keretbe zárják a tájat" - mondta az építész.

Ilyen volt:

Ilyen lett:

via

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.