A belső békéd megtalálásának tökéletes helyszíne ez a balinéz üdülőhely
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nyomasztó, szürke hétköznapok, idegesítő kollégák, követelőző főnökök, kisebb-nagyobb problémák, megoldandó feladatok - simán megértjük, hogy kiszakadnál már végre egy kicsit, és feltöltődnél valami paradicsomi helyen.

Márpedig, ha feltöltődésről és a lelki nyugalmunk helyreállításáról van szó, aligha találhatnánk ideálisabb helyszínt Bali szigeténél. Hidd el, a januárban nyílt Hoshinoya Bali üdülővillái többet érnek egy maréknyi nyugtatónál.

Összesen 30 nádfedeles villácska közül választhatnak itt a pihenni vágyók, amelyeket 3 különböző kategóriába osztottak. Egyvalami azonban tuti: mindegyik káprázatos beltéri és persze kültéri helyszíneket biztosít a felfrissüléshez.

A csodás komplexum részét képzi továbbá egy étkező, ahol helyi séf készíti a különleges fogásokat, néhány hangulatos kis "kilátótorony", ahonnan megcsodálhatod a zöldellő dzsungelt, valamint egy könyvtár, tele magazinokkal, könyvekkel és újságokkal, na meg persze egy jókora terasz, ahol jógaoktatók segítenek elmélyülni. Ja, és persze a híres, helyi gyógymasszázst és különböző kezeléseket sem illene kihagyni, ha egyszer eljutna ide az ember...

(hoshinoyabali)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.