Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Megpróbáltuk összegyűjteni azt a három dolgot, ami kicsapja a biztosítékot a nőknél, remélve, hogy több esélyed marad alaposan becsajozni.

Háromnegyedes, oldalzsebes nadrág

Elsőre lehet, hogy a világegyetem megoldásának tűnik, hiszen kényelmes, elfér benne minden, és végeredményben a férfiszemnek nem akkora mellényúlás. A csajok viszont egy kicsit sem tartják szexinek, hiszen mindent elrejt, ami egy női szemnek kecsegtető a férfiban. Ebben nincs rendes segged, vádlid, derekad (legyen bármelyik az erősséged).

Ujjatlan póló/atléta

Ó, milyen csábító, hogy egy atlétában told végig a nyarat! Segítünk: ne tedd! Egyrészt csak a kidolgozott testnél tűnhet helyénvalónak, másrészt a jó kis pamutpólóknak megvan az a szuper funkciójuk, hogy felszívja a nem kívánt nedveket. Ne akard feltétlen azzal sokkolni a kedves közönséget, hogy többet mutatsz a testedből, mint amennyit kellene!

Tangapapucs

Rendes férfi semmit nem rak a lábujjai közé, max, ha otthon van. A flipflopnál még a háromcsíkos uszodai variáció is többet mond. Ha nem szeretnél feltétlen a legújabb, kicsit forró darabokban nyomulni, simán válassz valami egyszerű sportpacskert, ami nem üt el a stílusodtól!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.