A Levi's hat fiatal magyar művésszel alkotta meg különleges kapszulakollekcióját, amire most te is licitálhatsz!
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Levi’s® Trucker farmerdzseki 1967-es megjelenése óta szolgál a világ művészeinek ikonikus festővásznaként a Los Angeles-i Venice Beach-től a brazil favellákig. November 4-től pedig egy különleges együttműködés keretében a Levi’s® Trucker hat hazai kortárs művész kreativitásának ad felületet.

Az egyedülálló városi kiállításon bemutatott dzsekik Baráth Áron, Bereczki Kata, Klement Csaba, Kiss Miklós, Labrosse Dániel, és Pápay Fanny munkáit mutatják be Budapest belvárosában: november 4-e és 30-a között láthatóak a Kristóf téren, a Fővám téren és a Károly körúton.

“A Trucker dzseki évtizedek óta a művészek generációinak szolgál egyszerre egyenruhaként és kreatív felületként” - mondta Szkiba István, a Levi’s® magyarországi és görögországi operatív vezetője.

A projekthez egy látványos kampányfotó-sorozatot is készített Fromm Balázs, az egyik legtehetségesebb fiatal magyar fotós, a művészeti vezető Skyba Iryna volt.

A dzsekikre november 30-a és december 8-a között lehet licitálni az Autistic Art éves jótékonysági aukciójának platformján. A dzsekik eladásából származó teljes összeget az Autistic Art Alapítvány és az általa támogatott programok kapják.

(Az installációkat Járai-Szeglet Orsolya, a róluk készült fotókat Cseh Eszter Sára készítette.)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.