A pohár fenekére nézz, hogy meglásd pazar hegyeidet

Az Uncrate a North Drinkware-rel együttműködve részt vett Portlandban néhány spéci pohár elkészítésében. Az amerikai földtani intézet adatainak felhasználásával egy kétnapos, tizenöt lépésből álló folyamat volt szükséges ahhoz, hogy az oregoni Mt. Hood, a washingtoni Mt. Rainier és a coloradói Maroon Bells hegyeit megformálhassák néhány pohár alján, majd egy limitált kiadású kollekciót hozzanak össze az egészből.

A limitált kiadású készletekhez hozzátartoznak a portlandi Spooltownban előállított kézműves bőr- és nemezalátétek is, amelyek  kézzel készített fadobozban érkeztek. Gyönyörű munka, szívesen elnéznénk valami hasonlót helyi kiszerelésben is, a Mátra, a Bükk vagy mondjuk a Börzsöny megidézésével.

Ilyen pazarul néz ki:

És így készült:

 

Ez is érdekelhet:

Ennyire jótékony céllal még nem ihattunk rumot - Roadster

Rendhagyó és ötletes palackba zárják a klasszikus eljárással készült, sötét, erőteljes ízvilágú, jamaicai, trinidadi és barbadosi védjegyeket tartalmazó rumot. Az üveget az Északi-tenger partjainál, vagy éppen a parton talált üvegekből gyártják, a kupakok fő alkotóeleme pedig a Coca-Cola palackokról leázó, esetleg rajta maradt közismert vörös címke.

(via)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon