Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha a Porsche Design cuccokra gondolunk, egész biztos, hogy klisémentes, kemény vonalvezetésű és sportos dizájtárgyak jutnak az eszünkbe. Ha pedig az egyedi tervezés egy órában manifesztálódik, biztosak lehetünk benne, hogy felveszi a versenyt a legmenőbb luxusórákkal.

A Porsche Design legújabb órája, a Monobloc Acurator egy amolyan retro-futurisztikus darab lett: az első titánium órát idézi, ami az IWC és a Porsche együttműködésének eredménye volt még 1980 körül.

Az új változat még határozottabb, még karakteresebb, és a daytonai 24 óráson idén második helyen végzett Porsche 911 RSR inspirálta.

Mindez nem csak formavilágában mutatkozik meg, hanem például a Porsche Design kialakított egy integrált billenőkapcsolót az órán, amely vezérli a stoppert. Ez azt jelenti, nincs kezelőgomb elől, így nem csak hogy letisztultabb lett az óra, de még strapabíróbb is.

A meglehetősen nagy, 45,5 mm-es időmérő 6350 és 6850 dolláros árral érkezik a piacra májusban, attól függően, hogy gumi vagy titánium szíjjal szeretnénk-e feltenni a csuklónkra valamelyik Porsche Design boltban és soha le nem venni aztán...

Ha tetszett az óra, a következő napokban érdemes lesz figyelni, mert nagyon izgalmas, hasonló stílusú, de magyar tervezésű órákat mutatunk a készítőjükkel, és a történetükkel együtt!

(via Porsche Design)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.