Islay lenyűgöző tájával, karakteres whiskyjeivel és egy profi golfpályával hívogat minket
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Islay szigetén nyolc működő whiskylepárló van, valami eszméletlenül gyönyörű a táj, és még profi golfpálya is akad. A skót „whiskyszigeten” – a The Queen of the Hebrides-i tengerparttól mindössze tíz kilométerre, érezhető közelségben Észak-Írországtól – található ez a birtok, amely túlzás nélkül szinte bármelyik bakancslistára felférhetne.

A hotel alapos ráncfelvarráson esett át az utóbbi években, a felújítás során 47 szobára és magánlakosztályra bővítették, a szobákat hagyományos néprajzi motívumok gazdagítják, így a skótkockás mintájú ruhaszövet és gyapjútakaró, a tartán jellemző eleme az enteriőrnek, amelyet a vidékre jellemző mahagóni bútorzat egészít ki.

Minden szobából kilátás nyílik a gyönyörű szigetre, az Oa sziklás vidékére vagy az Atlanti-óceánra, míg a lakosztályok kültéri terasszal is rendelkeznek, a vállalkozó szelleműek pedig golfozhatnak is a közelben. Az 1891-es golfpályát a hotellel együtt renoválták a profi angol golfozó, DJ Russell felügyeletével és közbenjárásával, így a vendégek modern körülmények között, mégis egy történelmi, nagy múltra visszatekintő, lenyűgöző helyen mérettethetik meg magukat.

Ez is érdekelhet:

Ebben a coloradói vadonban felhúzott szentélyben elfelejtődik az idő - Roadster

Akár messziről feltűnő formáit, akár vadregényes környezetbe simuló egyszerű vonalait vagy páratlannak tűnő lokációját nézzük, ez a coloradói Whiskey Ridge birtok maga valóra vált álomotthon. A West Lake Creeken felhúzott ingatlan tényleg olyannak tűnik, mint ami akkor jelenik meg lelki szemeink előtt, ha elvágyódnánk a hegyek közé, és legszívesebben magunkra zárnánk a nagyvilág ajtaját, hogy most pedig legyen szíves mindenki hagyjon békén.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.