Limitált ideig nálunk is kapható, érdemes baromi gyorsan lecsapni rá!

Nem nehéz kitalálni, hogy milyen szuper dolog tud kisülni abból, ha két gigamárka összeáll és létrehoz valami újat. Jelen esetben a világ egyik legismertebb rockzenekara, a Guns N' Roses és a legendás amerikai motormárka, a Harley-Davidson szövetkezett: és milyen jól tették! Nem egy új motort dobtak a piacra, és nem is egy közös albumot vettek fel, hanem a szabadság, a lázadás, a kaland és az életszeretet jegyében megalkották közös ruhakollekciójukat. Mindezt annak örömére, hogy a század leginkább várt és ünnepelt turnéja, a Not In This Lifetime újra Amerika útjait gyűri maga alá.

 

A kollekcióban található, egyedi mintákkal díszített, vagány darabok még a kevésbé fanatikus rajongókat is rabul ejtik, a motoros rockereknek pedig egyenesen kötelező viselet. A koponyák, rózsák és fegyverek alapmotívumként jelennek meg rajtuk, de természetesen a motor sziluett is visszaköszön a grafikákon. A prémium minőségű anyagfelhasználás pedig magától értetődő.

A pólók láttán természetesen az az élmény jut eszünkbe, amikor koncerten vagyunk és meghalljuk a kedvenc dalunk első akkordjait, mire hangosan felüvöltünk örömünkben; ezt az életigenlő, lázadó, szabadság-érzést sugározza minden egyes darab. A kollekció csak limitált ideig kapható, és kizárólag a Harley-Davidson márkakereskedésekben érhető el; nem is kell mondanunk, hogy karácsonyi ajándéknak is tökéletes választás.

És ezt olvastad már?
„Nekem az ötmilliós luxusóra is csak egy darab acél, amibe bele kell tolni a vésőt”