A DaeWha Kang Desing tervezőiroda egy különleges regenerációs kabint tervezett egy cégnek, hogy az alkalmazottak egy fárasztó délelőtt vagy nap után megpihenhessenek, meditáljanak, illetve feltöltődhessenek. Ez végül is nemcsak az ember egészségi állapotának és munkamoráljának tesz jót, de talán a munkavégzés is hatékonyabbá válik hosszú távon.

A projekt előtt a tervezőiroda szakemberei az egyik alkalmazottal, valamint egy szakértővel is konzultáltak, hogy a Shard Regeneration Pods minden követelménynek megfelelve segítsen relaxálni az alkalmazottaknak. A hüvelyeket kaktuszkert veszi körül, és közvetlen kapcsolatot teremt a természettel. A dizájn egyébként igen különös, az aranyszínű tojások mintha földön kívüli kapszulák lennének, bár az tény, hogy az embert kizökkenti a mindennapos rutinból.

Ezek a renegerációs tokok több száz bambuszból készülnek, a hüvelyben lévő ülések pedig elég puhák és nagyok ahhoz, hogy valaki akár lepihenhessen kicsit, ugyanakkor tény, hogy elsődlegesen meditációra tervezték őket. A további párnák lehetővé teszik az embernek, hogy leüljön egy padra, majd miután levette a cipőit, lótuszhelyzetbe kerülve lazuljon el. A fülkéket az Aldworth James & Bond mesterművészei alkották meg, akik a csúcstechnológiás digitális művészetet ötvözik a hagyományos kézműves technikákkal, hogy esztétikailag és funkcionálisan is pazar végeredményt érjenek el.

Ez is érdekelhet:

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon