Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Minden borszerető és borgyűjtő álma egy valamirevaló borospince, ahol megfelelő páratartalom mellett, a lehető legideálisabb hőmérsékleten tarthatja féltett kincseit.

De mi van akkor, ha egy lakásban élsz a város közepén? Hát...akkor a Somi Wine Cellars kb. a legjobb és legstílusosabb opció, amit el tudunk képzelni.

A méretes bőrhűtőt - leginkább temperáló és humidor mixéről van szó - Portlandban, helyi fából készítik. A tömör fa szerkezet, az íves felső rész, a vas kilincsekkel együtt egyszerűen mesés, főleg, ha megfelelő környezetben prezentálják - tégla fallal hibátlan.

De ami még ennél is fontosabb, hogy a szerkezet funkcionálisan is megállja a helyét: a profi szigetelésnek hála képes tartani az optimális hőmérséklet, és az optimális páratartalmat is biztosítja.

A kapacitása pedig még ennél is bámulatosabb: bármilyen típusú palackról is legyen szó, akár 450 üveggel telepakolhatjuk.

Már csak a megfelelő borokon gondolkodsz? Az elmúlt hetekben két klassz cikket is írtunk a témában, amelyekben a hűtőhöz méltó borokat is ajánlunk:

 

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.