A Bjarke Ingels Group (BIG) bemutatta annak a hotelnek a látványterveit, amelynek megtervezésére az 1875-ben alapított svájci óragyártó kérte fel őket.

A luxushotel az Audemars Piguet múzeuma mellett helyezkedik majd el, Svájc egyik legfestőibb részén. Az épület legkülönlegesebb eleme az oldalán cikkcakkban végigfutó lejtő, amelyen keresztül akár síléccel le is lehet majd siklani. Ez azért sem hülyeség, mert a szomszédságában elég jó sípályákat találhatnak a téli sportok szerelmesei.

A hotelben a tervek szerint nagyjából 50 szobát alakítanak ki, amelyeket egy hosszan elnyúló folyosó köt össze. A szobákon kívül két étterem, bár, spa és konferenciaközpont is helyet kap a létesítményben. Az építkezést már meg is kezdték, a tervek szerint 2020-ban érkezhetnek majd az első vendégek.

Az Audemars Piguet egyik ikonikus modelljéről is írtunk alábbi cikkünkben:

Hét luxusóra, ami gyűjteménybe illik - Roadster

A jól megválasztott karóra sokkal több egy hétköznapi használati tárgynál: karizmatikus kiegészítő és önkifejező eszköz, mely évszázadok szakértelmét rejti magában, miközben viselője személyiségének elválaszthatatlan részévé válik. Összegyűjtöttük hét modellt, melyek közül több talán csak órarajongó körökben ismert, mégis egytől egyig gyűjteménybe valók.

(via)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon