Az óceánparttal szemezget ez a fehérben fürdő ausztrál csoda
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Bár nem egy sziklás parton fekvő világítótoronyról van szó, az Avalon Lighthouse így is magában hordozza a különleges tengeri kikötők néhány jellemzőjét.

Az otthon a Csendes-óceánra néz Ausztrália partjainál, négy hálószobával rendelkezik, beleértve egy master lakosztályt is. Bár az égboltot nem világítja meg, a ház belvilágában pihentető jelzőfény várja a fáradt utazókat. Világos dominancia, nyugalom és luxus, medence, hatalmas terasz és naplementenéző hely az óceánpart mellett, ráadásul Sydney északi partjának a legmagasabb pontja, a Bangalley Head is elérhető közelségben. Tökéletes.

Ha arra jársz, 2000 dollárért veheted ki magadnak ezt a szállást egy éjszakára.

Ez is érdekelhet:

Minden idők leghíresebb ülőbútorai bizonyítják, hogy a stílus örök - Roadster

Ha ma belépünk egy bútorboltba, és tíz másodpercen belül nem ütközünk falábú műanyagszékbe, valószínűleg pont az üzletrendező utolsó munkanapján érkeztünk. A divatos stílusirányok - mint a skandináv, az indusztriális, vagy a századközepi modern - úgy szippantják be a dizájnbútorokat, mint fekete lyuk a csillagokat, miközben alig-alig van fogalmunk róla, milyen székekkel és fotelekkel rakjuk tele a lakásunkat.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.