Vannak olyan márkák, amiktől folyamatosan új, innovatív, előretörő, hatalmas ötleteket várunk. És vannak a jólnevelt klasszikusok, a luxus, az időtállóság hírvivői, akiket pont azért szeretünk, mert alig változnak. Ilyen az Omega is.

Szerencsére ezt a cégnél is tudják, és most, hogy megünnepeljék a luxusóra 60. születésnapját, újra kiadják limitált mennyiségben a cég három ikonikus modelljét, az eredeti Speedmastert, a RailMastert és a Seamastert.

A régi modelleket digitálisan szkennelték, és minden apró részletet, minden egyes millimétert rögzítettek, hogy a svájci szakemberek tökéletesen tudják reprodukálni a legelső órákat, ráadásul úgy, hogy élesen el is válasszák a modern változatuktól.

Minden egyes időmérőből csak 3557 darabot gyártanak, és retro díszdobozban, kiegészítő szíjjal dobják piacra - már amennyiben nem kelnek el még a megjelenés előtt, ahogy az lenni szokott.

Ráadásul a legnagyobb gyűjtőknek egy 20 ezer dolláros, azaz közel 6 millió forintos csomaggal is készülnek, amelybe a három óra mellett egy fa szíjcserélő szerszám és egy bőr óratartó is kerül bónuszként.

A szettből csak 557 darab készül, és talán nem lesz még egy ilyen alkalom, úgyhogy siessen, aki teheti...

(via Omega)

És ezt olvastad már?
A Ray-Ban és a Ferrari szénszálas napszemüvege felkerül a kívánságlistádra