Az időjárás nem viccel ezekkel a mínusz nyolc fokokkal, a kabát mellé már a sapka is kötelező elem. Persze csak akkor, ha nem akarod, hogy lefagyjon a fejed, rosszabb esetben megfázz, vagy te legyél a csávó, akinek mindig tiszta korpa a válla. (Ha nem esik a hó, akkor nem foghatod arra…)

Mutatjuk friss sapkaválogatásunkat, ha nem akarsz bohóc lenni idén télen. A pomponos sapkákat hagyd meg a csajoknak, jöjjenek a férfias darabok!

Noah

A Noah márka a streetwear (utcai ruházat) királya. Vannak náluk menő dizájnerpulcsik, pólók, és a sapkák sem maradnak ki a sorból. Ez a szín valószínűleg minden haj- és bőrtípusnak jól fog állni, de ha mégse jön be, nézz szét az oldalon, mert a sárgától a liláig minden van.

Lacoste

Ha a minőséget tartod szem előtt, ne keress tovább! Kényelmes, stílusos és időtálló. Plusz kétféleképpen is hordhatod: az egyik oldalon az ikonikus krokodil van, a másikon pedig a (szintén ikonikus) Lacoste felirat.

Stüssy

Jól látod, idén ez a fazon a menő, és a Stüssy is beállt a sorba. A szörfösök kedvenc márkája a téli gyerekekre is gondol, nem is akármilyen darabokkal.

Carhartt

Masszív, megfizethető, és szinte már túl sok színben kapható. Egy kattintást megér, nem?

Fendi

A Fendi a sapkákkal sem szórakozik, felsőpolcos minőség. Nem hiányozhat az ikonikus logó sem.

Brunello Cucinelli

Minőség egyenesen Olaszországból. A klasszikus bézs szín viszont csak akkor fog működni, ha a többi ruhadarab színben vagy formában extra.

APC

Az időtlen francia stílus. A bárányszőrből készült darab már tíz éve divatban van. (És valószínű, hogy nem is igen fog kimenni.)

Aimé Leon Dore

A férfielegancia és a streetwear hűvössége a márka jellemzője, ami erre a sapkára is passzol.

Neked melyik darab jön be?

És ezt olvastad már?
Hat pöpec kerti medence, amiben át lehet vészelni a nyarakat