Batman maszkja ihlette ennek a szuperjachtnak a formavilágát
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Itt van nekünk a Gotham Project Superyacht, amire egyelőre csak nehezen találjuk a jelzőket. Még jó, hogy néhány látványos kép is befutott róla. Mutatjuk.

Azt biztosan tudni lehet a járműről, hogy a különleges formavilágát Batman maszkja ihlette. Elég ránézni erre a képre, hogy máris megpillantsuk a hasonlóságokat:

A 46 méter hosszú spéci jacht egy nagy összefogás eredménye, a projekten dolgozik például egy holland hajógyár, az Icon Yachts és egy Ivan Erdevicki nevű dizájner is, aki már több nagyszerű hajón dolgozott korábban. A meghajtásáról két darab 2000 lóerős MTU motor gondoskodik, a végsebessége 26 csomó (46km/h), míg az utazója 12 csomó. Valóban szuperhőshöz méltó teljesítményre képes tehát.

Az alumínium hajótestet természetesen úgy alakították ki, hogy a nagyobb hullámok se jelentsenek gondot számára, az extra nagy hatótávolságának hála egészen hosszú útnak is neki lehet indulni vele. Belül található lesz majd egy egészen egyedi, üvegfalú borospince, egy fullos konditerem, több szórakoztató egység, valamint 5 méretes kabin, ahol magadon kívül elszállásolhatsz akár 9 vendéget is. A tervekből 2019 tavaszán lehet valóság. Itt még többet megtudhatsz a projektről.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.