Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Sasha Bikoff nem fél az egyedi megvalósításoktól, sem az excentrikus dizájntól, sem az illuzitív színkáprázattól.

Sasha Bikoffot ugyanis a 46th Annual Decorator Show House keretein belül bízták meg azzal a feladattal, hogy kissé szabja át az egyik elegáns, hétemeletes manhattani épület belvilágát a Upper East Side-on. A belsőépítész vállalta a feladatot, így

Továbbá volt egy másik célja is a New York-i luxusnegyedben véghez vitt projektnek: pénzt gyűjteni a belépőkből a Kips Bay Boys & Girls Clubnak, a nagy múltú bronxi ifjúságfejlesztési központnak.

A Kips Bay Boys & Girls Club még 103 éve jött létre azzal a céllal, hogy a rossz körülmények között élő fiataloknak egy szerető és támogató közeget biztosítsanak, ahol javíthatnak a gyermekek életminőségén, segíthetik őket a készségfejlesztésben és az önmegvalósításban, hogy nagyobb eséllyel váljanak a társadalom értékes és boldog tagjaivá.

magyarázta Sasha a Forbesnek. A belsőépítész szerette volna, ha a Show House látogatói egyfajta technicolor álomban találják magukat, így a bolondos nyomatok, színek és kacskaringók egész labirintusával terítették be a lépcsőket és a falakat, a projekthez pedig az 1980-as évek Olaszországából származó Memhpis-dizájn nyújtotta a dekorációs ihletet. Példás kezdeményezés, pazar megvalósítás:

Ez is érdekelhet:

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.