Hogy az úszó házak a globális felmelegedés okozta tengerszint emelkedés pánikreakciójaként kezdtek-e gomba mód szaporodni, nem tudjuk. Csak azt tudjuk, hogy imádjuk őket.

A Rev House a vízen úszó házak csúcsa, egy igazi személyre szabható kialakítású lakóház, ami már tényleg a minden igényt kielégítő kategóriát képviseli.

A házról mindent elárul az imagefotón Dom Perignonnal cabrióajtót nyitó fickó, és a szőke, Louis Vuitton táskás lány esete: alapvetően burzsuj jampiknak, felvágós, élvhajhászó fiataloknak, vízimádóknak tervezték a házat, hogy a jobb hétvégéken itt csináljanak földönfetrengős bulikat.

Ettől függetlenül a szaunával, jacuzzival, padlófűtéssel, nagy gardróbbal, kandallóval, víz alatti világítással, és napelemekkel, valamint szennyvíztisztító rendszerekkel ellátott hajó olyan szinten minőségi cucc lett, hogy bármikor beköltöznénk.

Nem csak a célcsoport, a tervezők is nagy hajófanatikusok, úgyhogy be is vállaltak 20 év garanciát a házra, ha bármi gond felmerülne.

A közel 100 négyzetméteres úszó lakosztályban minden automata, letisztult, modern, a tetőterasz pazar, és messze a legszebb ilyen típusú ház, amit valaha láttunk.

 
  
 

(via Beautifullife)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon