Ez a bivalybőrből készült utazótáska az egyik legmenőbb cucc jelenleg az interneten
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Jared Morse egy egyszerű utahi fickó, aki iszonyú pipa volt azért, mert nincsenek olyan elérhető árú bőrtáskák a piacon, amelyek igazán alkalmasak lennének utazáshoz.

Ez inspirálta végül őt arra, hogy megalapítsa a Kodiak Leather nevű utahi vállalkozást, majd nekilásson a csapatával egy saját bőrtáska kifejlesztésének. Egy idő után pedig az egész buli annyira beindult, hogy csúcsminőségű, egy életen át tartó darabokat kezdtek el gyártani.

Egy erős utazótáskát akartak, amely képes kibírni egy egyhetes alaszkai kalandot is, ugyanakkor a stílusos megjelenés, a funkcionalitás, valamint az egyszerűség is prioritás volt. Egy olyan táska, amely elég jó ahhoz, hogy veled lehessen egy üzleti út, de akár egy családi kirándulás során is.

És hogy miért bivalybőr? Mert szinte egyáltalán nem kopik vagy nyúlik, és jól bírja a magas hőt. Vastagabb, mégis légáteresztőbb a szarvasmarhabőrnél, így nem csoda, hogy bivalybőrt gyakran katonai felszerelések elkészítéséhez is használják. Ugyanakkor amellett, hogy nagyon szívós, a karbantartása egyszerű, nem igényel különösebb odafigyelést és gondozást a többi bőrhöz képest.

A projektre 5 ezer dollárt gyűjtöttek volna, ebben a pillanatban mégis 200 ezer felett állnak. Ezzel pedig túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy a Kickstarter egyik legfelkapottabb kezdeményezéséről van szó. Az ára 200 dollár (kb. 51 ezer forint + 8 ezer a postaköltség), amennyiben felkeltette az érdeklődésedet, itt megrendelheted, és decemberre remélhetőleg házhoz is szállítják.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.