Bizarrul csavarodik ez az objektum, térben és időben egyaránt

Ez a fehér objektum eredetileg egy 19. századi farmház volt, valahol Pennsylvaniában. Egy projekt során ugyanakkor teljesen renoválták, valamint bővítették is az épületet, de úgy, hogy a hagyományos formája és a jellegzetes építészeti megoldások sértetlenek maradjanak. Persze azért kapott némi pluszt.

És nemcsak az idővel, hanem a térrel is kacérkodik a ház, ugyanis az új konstrukció meglehetősen kanyargós lett, és kissé úgy fest, mintha egy gravitációs mező húzódna mellette. Az épület belvilága egyébként különös hangulatot áraszt: a megmentett fapadló és a vintage hangszerek gyönyörű harmóniát képeznek a modern bútorokkal és ablakokkal, a kinti tájról nem is beszélve. Van egy kis misztikum ebben a történetben, de az vitathatatlan, hogy egy különleges házat faragtak belőle.

 

Ez is érdekelhet:

A Csendes-óceánon született a magyar rezsimentes ház - Roadster

A Noah House olyannyira független, hogy még közműre sincs szükség hozzá. Nincs ökológiai lábnyoma, viszont alkalmas sorozatgyártásra, ezért megfizethető. Blaskovich Ákos találmánya itt van egy karnyújtásnyira. Itthon már rendelhető a sorozatgyártásban készülő Noah Ház első, 137 m²-es, 50 m² teraszos változata, jelenleg pedig 100+40, illetve a 160+60-as változat gyártmányfejlesztésén dolgozik a cég.

(via)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon