Bizsergetően pazar ez a thaiföldi luxushotel az esőerdő mélyén

Phuket a tapasztalt utazóknak már-már tiltólistás a turistadömping miatt. Viszont ha kellően ki van tömve a zsebünk, a Keemala Hotel gyönyörű, fák lombjai között megbújó apartmanjaiban is múlathatjuk az időt, és így már nem is tűnik az egész olyan elviselhetetlennek.

A lakóegységek olyanok, mintha luxus madárfészkek lennének, és pazar kilátást nyújtanak a csillogó Andamán-tengerre és a bájos Kamala falura. Minden szobához saját medence dukál, a rusztikus ugyanakkor elegáns és sikkes belső terek pedig még inkább vonzóvá teszik a szálláshelyet.

Az épületeket hangulatos erdei ösvények kötik össze.

A 24 órás Fitness Center és a Spa központ alapszolgáltatás, ha pedig valami szervezett kikapcsolódásra vágysz, szabadidős tevékenységek közül meditáció és jóga, a dinamikusabb alternatívát keresőknek pedig thai boksz és köredzések is biztosítottak.

  

Szerintünk viszont nem is a szolgáltatások miatt a legvonzóbb ez a thaiföldi luxushotel. A Keemala ötcsillagos villái kívül-belül olyan látványt nyújtanak, amiért bármikor útnak indulnánk. Miközben a hotel az esőerdő sűrűjében, Phuket szigetének félreeső részén van, biztosítja mindazt a kényelmet és luxust, amit egy fullos nyaraláson elvárnánk.

Phuket egyébként már önmagában megéri az utazást. Annak ellenére, hogy ez az egyik leglátogatottabb thaiföldi célállomás, megőrizte lenyűgöző természeti kincseit, nem érdemtelenül nevezik a Dél gyöngyszemének. Egyébként a legtöbbet fotózott természeti kincse a James Bond-sziget, ami az 1974-es Aranypisztolyos férfi című Bond-filmnek szolgáltatott hátteret.

Az biztos, hogy Phuket szigetének és a Keemala Hotelnek is adnánk egy esélyt…

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon