Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nagy feltűnést keltett a Bugatti azzal, hogy a Chiron átépített változatával 490 km/órás sebességet ért el, és legalább ennyire különleges a Jacob & Co limitált szériás karórája, amit a rekorder szuperautó ihletett.

Nem először készít a Bugatti által ihletett karórát a Jacob & Co, hiszen alig pár hónapja mutattuk be azt a darabot, amiben egy Chiron 16 hengeres motorjának kicsinyített mása dolgozik.

A most leleplezett óra talán nem ennyire látványos, de kétségkívül mestermunka a 832 darabból álló szerkezete, amiben két darab háromtengelyes tourbillon kapott helyet.

A Twin Turbo Furious 300+ névre keresztelt karórát a Bugatti Chiron ihlette,

ami átlépte az óránként 300 mérföldes sebességet, a számlapon lévő Bugatti-embléma és 300+ felirat nem is hagy kétséget felőle. Az óra tokja szénszálas anyagból és titániumból készült, a grafitszürke és piros szín is a rekorddöntésre épült szuperautót idézi.

A Jacob & Co karórája köridő mérésére is alkalmas, és természetesen a pontos időt is mutatja, 50 napos járástartalékkal rendelkezik. Még ritkább is lesz, mint a Chiron, hiszen ebből nem 500 példány készül, hanem csak három, és

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.