Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az évnek ezen időszakában, amikor elkezd egyre inkább hűlni az idő, mindent megteszünk a felmelegedés érdekében. Persze semmi sem lehet jobb megoldás egy mexikói kiruccanásnál. Pláne akkor, ha még busásan meg is fizetnek érte.

Azért gondolj bele, tényleg mekkora királyság lenne már, ha a munkahelyed egy poszterre kívánkozó tengerpart lehetne a napsütötte Mexikóban! És ez most nem pusztán álom, egy szerencsés jelöltnek tényleg a homokos part és a Yucatán-félszigeten található varázslatos városka, Cancún lesz a melóhelye.

A Cancun.com ugyanis az új weboldalának keresi az arcát, aki majd megfelelően tudja reklámozni a helyet - nem mintha egy ilyen paradicsomi helyszínnek sok reklámra volna szüksége...

Kellemes munkahelynek tűnik...

És hogy mégis mit kell ezért tenni azon kívül, hogy lazulgatsz a strandon? Nem túl sokat. Luxuskategóriás szállásod lesz, néha posztolnod kell a közösségi médiára, el kell látogatnod pár helyi szórakozóhelyre (persze VIP vendégként) és részt kell venned pár programon. Nem hangzik teljesíthetetlennek, ráadásul minden költségedet ők fedezik.

Jelentkezni itt tudsz, mégpedig egy egyperces videóval, amiben elmagyarázod, hogy miért lennél te a tökéletes jelölt. Tapasztalat nem szükséges hozzá, az angolodnak viszont muszáj kiválónak lennie. Pályázni december 17-ig lehet, addig átgondolhatod, élnél-e egy ilyen páratlan ajánlattal.

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.