Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A luxustelefonokra specializálódott Caviar most nagyon kitett magáért.

Pedig nem is olyan régen még jót röhögtünk a putyinfejes iPhone-nal elhíresült cégen, amikor egy Apple Watch-ot próbáltak beszuszakolni az iPhone XS hátlapjába, ezzel teljesen használhatatlanná téve mindkét készüléket. Igaz, a Caviar iPhone Tourbillon sem sokkal praktikusabb, de egy apró változtatással mégis sikerült elérni, hogy a végeredmény ne nevetséges, hanem lehengerlő legyen.

Ez az apró változtatás, hogy a Caviar ezúttal nem okosórát, hanem egy hagyományos, felhúzható órát épített az iPhone hátlapjára, ráadásul nem is akármilyet. Az óra tourbillon szerezettel működik, vagyis rendkívül pontos, igaz, szinte naponta fel kell húzni, hogy működjön.

Az sem elhanyagolható fegyvertény a Caviarnak, hogy ez az első alkalom, amikor az aranyozott díszítés igazán jól működik egy készülékükön, igaz, az iPhone vezeték nélküli töltését megint sikerült lenullázniuk. Ez a tulajdonosoknak azért valószínűleg annyira nem fog fájni, hiszen aki ilyen telefont vesz, annak minden bizonnyal van egy embere, akinek csak annyi a dolga, hogy néha feltöltse a gazdura telefonját.

Ami sokkal inkább fog fájni, ha ez a csoda véletlenül kicsusszan a kezedből, ahogy megpróbálod hanyagul előkapni a Burberry kabátod zsebéből. Bár tudományosan nem bizonyított, de elég jó esélyt látunk rá, hogy ha valaki elejt egy ilyen telefont, akkor képes lehet olyan erővel ordítani, amivel meghajlítja a tér-idő kontinuumot, így kényelmesen visszautazhat az elejtés előtti pillanatba.

Hogy miért gondolunk ilyesmit, az rögtön nyilvánvalóvá válik, amint meglátod a telefon árát, ugyanis az 512 GB-os iPhone XS Max 9820 dollárba, vagyis nagyjából 2,7 millió forintba kerül. A legolcsóbb változat amúgy alig 8350 dollár (2,3 millió forint), ha esetleg ezen múlna, de ha vásárlást forgatsz a fejedben, akkor jobb lesz gyorsan cselekedned, mert a Caviar összesen 99 darabot készít a különleges telefonból.

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.