Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Bár mostanában csak a beszólásairól tudunk beszámolni, azért nem pusztán a szájának köszönheti az ír ketrecharcos, hogy feljutott a csúcsra. Nyilván rengeteget dolgozott, páratlanul keményen edzett. Azt azonban csak kevesen tudják, hogy a kerékpározás is szerves részét képzi az életének.

Conor McGregor egyértelműen a UFC királyává vált, amikor történelmet írva egyszerre két súlycsoportban lett bajnok. Azóta persze sok víz lefolyt a Dunán, a rajongói pedig teljes joggal várják el tőle, hogy ismét bizonyítson végre. Hogy ennek mikor jön el az ideje, azt egyelőre nem tudni, de amíg várunk rá, addig érdemes egy pillantást vetni Conor bringájára.

A kerékpározás fontos része a ketrecharcos edzéseinek, így csak idő kérdése volt, mikor készítenek neki egy teljesen egyénre szabott járgányt. A FiftyOne jóvoltából el is készült ez a gyönyörű, szénszálas országúti kétkerekű, ami tökéletesen tükrözi az ír harcos személyiségét, egyedi stílusát.

Az alapvetően fekete vázon elég jól mutatnak a McGregor, valamint a Notorious feliratok, némelyiket valódi aranyfestékkel hangsúlyozták ki. És természetesen az ír zászló színei sem maradhattak le róla, hiszen ezek is szorosan hozzátartoznak Conor személyiségéhez.

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.