Folyón élni a legkirályabb dolog, ez vitán felül áll. Az már csak nem lehet véletlen, hogy Duncan MacLeod is egy folyón rendezte be a kecóját, de ha ez összességében nem lenne elég nyomós érv, akkor mutatunk még egyet.

Ismerd meg a Daigno Le Koroc névre keresztelt lakóhajóját, ami annyira pofás, hogy komolyan fennáll a veszélye, hogy soha többé nem lennénk hajlandóak partra tenni a lábunkat, ha egyszer beköltöznénk. Nem fogunk, ugyanis ami a szárazföldön csak egy praktikus kis nyaraló lenne, az a vízen már csak a gazdagok kiváltsága, így a Le Koroc egy igen tekintélyes, nyolcvanezer (kanadai) dolláros árcédulát kapott.

A közel 16,5 millió forintért kapunk egy nagyon prímán berendezett kuckót konyhával, vécével, fürdővel és persze hálószobával, valamint egy kisebb teraszt is, amin így ránézésre két-háromszáz évig simán elcsilleznénk anélkül, hogy meg akarnánk mozdulni. A 90 lóerős motorral felszerelt lakóhajót rengeteg extrával is kiegészíthetjük, így ízlés szerint kérhetünk hozzá sztereó hangrendszert, barbecue-szetter, horgászbot-tartókat, vagy akár akváriumot is.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon