Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A lengyel építésziroda, a Beza Projekt egy akvamarinszínű irodaházat hozott létre Varsóban, amely sokkal inkább hasonlít egy klubra, mint egy irodára.

A stúdió munkatársai egy olyan teret próbáltak megteremteni, amely a munkahely és a szabadidős központ között helyezkedik el valahol félúton. Hogy miért? A válasz egyszerű. A mai korban a munkaterület kifejezést már érdemes átértelmezni és rugalmasan kezelni, hiszen egyre több időt töltünk az irodában, amely egy adott ponton túl már nemcsak a pénzkeresési bázisunk, hanem az egyik fő szabadidőközpontunk is lesz.

A hely a The Nest, azaz fészek nevet kapta, amely az olyan alkalmazottak közkedvelt territóriuma lesz, akik tudják értékelni azt, ha minőségi módon tölthetik el a szabadidejüket. Ők azok a kreatív, rugalmas, szabadabb szellemű figurák, akik naponta talán csak néhány órát dolgoznak, de talán egy egész napot ott roskadnak a melóban. Így aztán nem mindegy, hogy milyen körülmények között teszik mindezt. A képeket elnézve pedig nem kérdés, hogy ebbe az irodába szívesen mennénk be akár hétfő reggel is. Legalábbis egy darabig biztosan.

 

Ez a cég is gondoskodott arról, hogy az alkalmazottai munkamoráljára ne legyen panasz:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.