Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az 1880-ban épített komplexum korábban az Egyesült Államokbeli Buffalo megye elmegyógyintézeteként szolgált, most viszont elegáns és hangulatos hotelként, valamint konferenciaközpontként várja az (épeszű) vendégeket.

A Hotel Henry néven újjászülető épületben 88 szoba közül válogathatnak az itt megszállni kívánók, ám nem pusztán szállóvendégeket várnak, hanem különböző rendezvények, konferenciák, esküvők lebonyolítását is vállalják. Elmegyógyintézetre szerencsére már egyáltalán nem hasonlít a komplexum, ám a történelmi jellegű építészeti vonásokat szépen megőrizték, az egykoron valószínűleg nagyon lehangoló betegszobákat hangulatos vendégszobákká és lakosztályokká alakították.

Az ikonikus ikertornyokkal és hatalmas belmagassággal rendelkező hotelhez természetesen étterem is tartozik, valamint egy építészeti galéria és egy hatalmas társalgó, ráadásul Buffalo múzeumnegyede és a Delaware park is megtalálható a közelben. Itt akár intézhetsz is magadnak szállást, ha nem riaszt meg az épület múltja...

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.