Elhagyatott elmegyógyintézetből is lehet előkelő hotelt varázsolni

Az 1880-ban épített komplexum korábban az Egyesült Államokbeli Buffalo megye elmegyógyintézeteként szolgált, most viszont elegáns és hangulatos hotelként, valamint konferenciaközpontként várja az (épeszű) vendégeket.

A Hotel Henry néven újjászülető épületben 88 szoba közül válogathatnak az itt megszállni kívánók, ám nem pusztán szállóvendégeket várnak, hanem különböző rendezvények, konferenciák, esküvők lebonyolítását is vállalják. Elmegyógyintézetre szerencsére már egyáltalán nem hasonlít a komplexum, ám a történelmi jellegű építészeti vonásokat szépen megőrizték, az egykoron valószínűleg nagyon lehangoló betegszobákat hangulatos vendégszobákká és lakosztályokká alakították.

Az ikonikus ikertornyokkal és hatalmas belmagassággal rendelkező hotelhez természetesen étterem is tartozik, valamint egy építészeti galéria és egy hatalmas társalgó, ráadásul Buffalo múzeumnegyede és a Delaware park is megtalálható a közelben. Itt akár intézhetsz is magadnak szállást, ha nem riaszt meg az épület múltja...

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon