Ennek a 10 álomszép jachtnak a napozóteraszától neked is kihagy a szívverésed
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A több száz láb hosszú, minden luxussal megkent óceánjáró jachtoknak a közös ismertetője, hogy a tulajdonosuk milliárdos, az áruk csillagászati, a napozófedélzetük pedig pazarabb, mint amilyet álmodni tudnánk. Ez a 10 hajó kényelemben és jakuzzis napozóteraszban viszi a prímet, de nagyon!

A napozóterasz mindig legnépszerűbb része a hajónak, sokan el se mozdulnak az UV-val átitatott fedélzetről. És amellett, hogy minden jacht és minden napozó egyedi, valahol mindegyiknek az a legfőbb funkciója, hogy egész nap szórakoztassa a vendégeket.

Úgyhogy a hajógyártók mindent meg is tesznek, hogy a teraszon egész nap lehessen lógni a jacuzziban, élvezni a barbecue-partykat, vagy más hatcsillagos fogást, amit a fedélzeti szakács összeütött.

De nem ritka, hogy kisebb edzőtermeket is kialakítanak itt, és naplementével szétgiccselt jógaórákat, éjszaka pedig kőkemény bulikat tartanak, persze a legmodernebb hang- és fénytechnika, művészek és DJ-k társaságában.

Tulajdonképpen a legnehezebb feladat csak annyi, hogy az ember pár jó koktélt vagy champagne-t elkortyolgasson közben...

SEALYON

  

ELIXIR

LADY LUCK

OASIS

SPIRIT

HELIOS

PIONEER

FLYING DRAGON

MISCHIEF

NARVALO

(via Beautifullife)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.