Amerika legnagyobb gengsztere még 1928-ban vásárolta meg magának ezt az ingatlant, 3 évvel ezelőtt pedig alaposan felújították. Most éppen új gazdáját keresi. Potenciális maffiavezérek figyelmébe ajánljuk.

Szóval, ha a szervezett bűnözésből már kellőképpen megszedted magad és éppen egy méltó otthon után keresgélsz, máris megtaláltad. És hogy mégis mit kapsz azért a rongyos 15 millió dollárért (3,8 milliárd forint), amit ki kell perkálnod érte? Tulajdonképpen 3000 négyzetméternyi paradicsomot Miami tengerpartján.

Hidd el, ha Al Capone imádta ezt a helyet - márpedig imádta - akkor a te igényeidnek is megfelelne. A birtokon 3 épület található, a villa mellett egy vendégház és egy pihenőház is helyett kapott, természetesen mindegyikben lenyűgöző a berendezés.

Érdekesség, hogy a maffiavezér itt is halt meg, 1947-ben a hálószobájában érte a halál 48 éves korában. Az ingatlan 1952-ig a család birtokában maradt, majd ekkor eladta a felesége. Al Capone legbüszkébb a páratlan medencéjére volt, ami akkoriban egész Miami legnagyobbjának számított. Szerintünk azért még most sem kellene miatta pironkodni.

(via)

És ezt olvastad már?
A világ egyik leggazdagabb embere szétcsapott a babakék számlapos órákkal bohóckodók között