Ha eddig abban a hitben éltél, hogy nincs szükséged barna, casual stílusú szövetnadrágra, fel kell világosítsunk. Három kép, háromféle stílus következik ugyanazzal a HM nadrággal.

Farmerral az élen

A style hétköznapi, a szerelés viszont nem mindennapi. Egy átlagos farmerdzsekis outfitet is simán feldob egy mintás póló. Tökéletes összeállítás a városban krúzoláshoz.

1. Sennheiser Momentum füllhallgató 2. HM x Morris and Co. póló (októbertől a boltokban) 3. Thomas Sabo karkötő

Sportos, futkározós

Hétvégén is lehet jól kinézni, nem csak a farmer – vagy ne adj' isten – a melegítő játszik ilyenkor (azt amúgy is tartsd meg az edzőteremnek). A nadrág ugyanaz, egy kapucnis pulcsi, egy sneaker, és nyomathatod a városnézést. Ha hideg van, a párka is király kiegészítő hozzá.

Ha nem csak közértig mész

Az elején már elmondtuk, hogy ha barna szövetnadrágról van szó, a legtöbb embernek az ing jut az eszébe. De mi van akkor, ha csak egy sima pólót és zakót veszel fel mellé? Már mehetsz is a melóba, sőt, egy eseményre sem utolsó választás. Nem fognak megszólni.

Ezentúl többször is láthatsz tőlünk saját stylingokat, amiket te is könnyedén beszerezhetsz. Kommentbe jöhet, mit szeretnél látni!

És ezt olvastad már?
A Marsra készített órát az Omega és az Európai Űrügynökség